Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απαγορεύτηκε η μεταπώληση game keys στην Ιαπωνία

*
Η Ιαπωνία προχώρησε στην ίδρυση νέων τροπολογιών στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του νόμου περί αθέμιτου ανταγωνισμού του έθνους. Οι νέες αυτές τροπολογίες επηρεάζουν άμεσα τη βιομηχανία του gaming, και πιο συγκεκριμένα τον τομέα του modding, καθώς όπως αντιλαμβανόμαστε από τις επίσημες πληροφορίες που μεταφράζονται από τα ιαπωνικά, πλέον απαγορεύεται η διανομή εργαλείων και προγραμμάτων αλλοίωσης των save data, η μεταπώληση software product keys online χωρίς τη συγκατάθεση του δημιουργού και η προσφορά υπηρεσιών που mod-άρουν τα save data εκ μέρους του πελάτη. Οι πράξεις αυτές γίνονται με στόχο την προστασία των data από το νόμο. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που προς το παρόν διατίθενται επίσημα αποκλειστικά στα ιαπωνικά, σε όσους δεν ακολουθήσουν το νέο νόμο μπορεί να δοθεί πρόστιμο ¥5 εκατομμυρίων ή μέχρι και 5 έτη φυλάκισης, ή και τα δύο. Συνεπώς, προϊόντα όπως το Cyber Save Editor για το PlayStation 4 σταμάτησαν την κυκλοφορία τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*