Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απαγόρευση των διαφημίσεων για το Road '96 από το Facebook

*
Το Facebook απαγόρευσε τις διαφημίσεις για το adventure game Road '96, με τη δικαιολογία ότι το περιεχόμενό τους δεν συμβαδίζει με τους κανονισμούς της πλατφόρμας περί πολιτικών μηνυμάτων. Μιλώντας στην ιστοσελίδα Axios, ο developer του παιχνιδιού, Yoan Fanise, σημείωσε πως αρχικά νόμιζε πως πρόκειται για ένα αστείο. Επιπλέον είπε πως η συγκεκριμένη διαφήμιση περιλάμβανε μηνύματα που θα μπορούσε να θεωρηθούν πολιτικά, όπως η παράνομη έξοδος από μία χώρα γεμάτη προβλήματα. Συμπλήρωσε ότι το Road 96 είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από την πολιτική και επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν ωτοστόπ, να συναντούν άλλους ανθρώπους και πολλά άλλα.

Η Facebook δεν σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο εξετάζονται οι πολιτικές διαφημίσεις και η απόφαση αυτή εγείρει ερωτηματικά ως προς το τι οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας θεωρούν ως πολιτική διαφήμιση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*