Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απλοποιείται η διαδικασία χρήσης emulators σε κονσόλες Xbox

Με το νεότερο system update των Xbox Series X και Xbox Series S, είναι πολύ πιο εύκολο για τους χρήστες να τρέχουν emulators για συστήματα όπως το PlayStation και το Nintendo 64. Αυτό είναι εφικτό χάρη στον ανανεωμένο Edge web browser, που βελτιώνει την απόδοση emulators που βασίζονται σε Javascript και μπορούν να τρέξουν δίχως να μπει η κονσόλα σε Developer Mode. Το τελευταίο σήμαινε ότι οι χρήστες δεν είχαν πρόσβαση στο Xbox Store ή σε retail games. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video από το κανάλι του YouTube με τίτλο MVG, το μόνο που απαιτείται να κάνουν οι κάτοχοι Xbox Series X και Xbox Series S είναι να επισκεφτούν μέσω του Edge web browser ένα από τα πολλά Javascript-based emulation sites.

Θα μπορέσετε να βρείτε browser-based emulators για Nintendo 64, PlayStation, Super NES, Sega Genesis/ Mega Drive, MS DOS, Amiga και πολλά άλλα συστήματα. Όμως, επειδή ο browser του Xbox δεν παρέχει πρόσβαση σε αρχεία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μη νόμιμα link για σελίδες που φιλοξενούν τον emulator και το ROM. Μια εναλλακτική θα ήταν οι παίκτες να δημιουργήσουν τον δικό τους web server, για να παρακάμψουν τους περιορισμούς των κονσολών.


Πάντως, για λόγους απόδοσης, το Developer Mode παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να τρέξουν emulators σε κονσόλες Xbox. Θα πρέπει όμως να πληρώσετε $20 για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε development builds λογισμικού που χρησιμοποιούν την Universal Windows Platform.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*