Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποζημιώσεις σε όσους έχουν αγοράσει τα δωρεάν παιχνίδια του Stadia Pro για το μήνα Δεκέμβριο

*
Πρόσφατα σας ενημερώσαμε οτι οι συνδρομητές του Google Stadia Pro θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στα Tomb Raider: Definitive Edition και Farming Simulator 19: Platinum Edition το μήνα Δεκέμβριο. Όμως, λόγω του ότι υπήρξαν παράπονα από αρκετούς χρήστες οτι πριν λίγο καιρό αγόρασαν είτε το ένα είτε το άλλο παιχνίδι και επιπλέον επειδή μεσολαβεί πολύ μικρό διάστημα από την ημερομηνία της ανακοίνωσης μέχρι την ημερομηνία διάθεσής τους, η Google ανακοίνωσε οτι θα φροντίσει να υπάρξουν σχετικές αποζημιώσεις.

Παρόλο που όπως τονίζει η GraceFromGoogle, μια από τις community managers του Stadia, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την πολιτική της εταιρείας.  Το μέγεθος της αποζημίωσης δεν έχει γίνει γνωστό όμως για την ώρα το Tomb Raider: Definitive Edition πωλείται $19,99 ($10,00 για τα μέλη του Stadia Pro) και το Farming Simulator 19: Platinum Edition $49,99.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*