Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το gameplay του Assassin’s Creed Valhalla (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft κατά τη διάρκεια του Inside Xbox, το Assassin’s Creed Valhalla, θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του Xbox Series X. Επιπλέον στη συνέχεια θα μπορέσετε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο gameplay του επερχόμενου τίτλου.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε Νορβηγία και Αγγλία, βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία με κάθε λεπτομέρεια. Επιπλέον, το Assassin’s Creed Valhalla θα εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα που θα παρέχει η νέα κονσόλα της Microsoft για γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης.


Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το Assassin’s Creed Valhalla θα υποστήρίζει την τενολογία Smart Delivery. Αγοράζοντάς το για Xbox One, θα μπορέσετε να παίξετε δίχως επιπλέον χρέωση και στο Xbox Series X, όταν το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο στη νεότερη πλατφόρμα.

Το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020, για Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia και Windows PC, αποκλειστικά μέσω Epic Games Store και Ubisoft Store. Επιπλέον θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας UPLAY+.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nintendotaliban
    • Φάτε μάτια ψάρια..Ή παραφράζοντας μια παροιμία:κύλησε η ubisoft και βρήκε την microsoft...Τώρα σχετικά με το AC Valhalla,δεν θέλω να το παίξω νοσταλγικός,αλλά απ' ό,τι θυμάμαι τα trailer του πρώτου(κάτσε καλά χωρίς πολλά πολλά ήταν το συγκεκριμένο)του brotherhood ή του unity,ήταν απείρως πιο περιεκτικά,σε βάζαν στο κλίμα τι πάνω κάτω θα παίξεις και γενικά είχαν κάποιο concept...Δεν διακρίνω κάτι τέτοιο στο valhalla,κάτι viking saga προτάσσονται και way of berzerker,τους ήταν τόσο δύσκολο να παραδεχθούν ότι φτιάχνουν ένα spin off ή ένα αυτόνομο viking παιχνίδι στη τελική;Mακάρι να είναι goty και next gen gem,όμως είναι assassin's creed ;

*