Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύπτεται το gameplay του Transient (trailer)

Η Iceberg Interactive και η Stormling Studios, η ομάδα πίσω από τα Conarium και Darkness Within, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer για το cyberpunk thriller Transient, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσα στο 2020.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο μακρινό μέλλον, σε μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό και η ανθρωπότητα έχει κλειστεί οχυρωθεί στην Domed City Providence. Εκεί ο πληθυσμός μπορεί να προφυλαχτεί από τους κινδύνους του περιβάλλοντος. Σε αυτό το τελευταίο καταφύγιο, ο Randolph Carter, μέλλος της ομάδας επαγγελματιών χάκερς ODIN, αποκαλύπτει κατά λάθος την τρομακτική αλήθεια για το τι συνέβη. Η αλήθεια αυτή δεν αποκλείεται να τον σμπαραλιάσει πνευματικά και να τον οδηγήσει σε απορίες σχετικά με την ύπαρξή του.


Ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*