Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν μερίδια κερδών, Unity και Linux για το Atari VCS

*
H Atari αποκάλυψε αρκετά από τα σχέδιά της για τα μερίδια που θα κρατούν οι game developers, καθώς και την υποστήριξη για Unity και Linux στο Atari VCS. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όσοι δημιουργοί τίτλων ασχοληθούν με τη νέα κονσόλα της εταιρείας θα μπορούν να κρατούν το 88% από τα κέρδη τους αν ένας τίτλος είναι αποκλειστικός στην πλατφόρμα, ενώ το 80% αν τον διαθέτουν και αλλού. Η κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά (παρά τις όποιες τρικυμίες των τελευταίων μηνών) τον Μάρτιο του 2020 και η κατασκευάστρια εταιρεία αποκάλυψε πως θα υποστηρίζει τόσο την Unity, όσο και το Linux. H κονσόλα χρησιμοποιεί μια έκδοση του Debian Linux OS και υποστηρίζει games και εφαρμογές που χρησιμοποιούν standard 64-bit Linux code, APIs και tools. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο μηχανές που είναι συμβατές με το Atari VCS, ενώ η Atari συνεχίζει τις προσπάθειες για να αυξηθεί ο αριθμός αυτός. Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως η ίδια η κονσόλα θα δουλεύει και ως development kit.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*