Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν οι έξι περιοχές του Hitman III

*
Η IO Interactive αποκάλυψε όλες τις περιοχές που θα επισκεφθεί ο Agent 47 στο επερχόμενο Hitman III, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, η κάθε περιοχή θα προσφέρει και διαφορετική εμπειρία στο gameplay.



To παιχνίδι θα ξεκινήσει με τις περιπέτειες του Agent 47 στο Dubai και στο ψηλότερο κτήριο του κόσμου, έπειτα θα επισκεφθεί το Thornbridge Manor στο Dartmoor του Ηνωμένου Βασιλείου, ακολουθεί το Βερολίνο στη Γερμανία και το Chongqing στη Κίνα, η προτελευταία αποστολή θα διαδραματιστεί στη Mendoza της Αργεντινής, ενώ ο επίλογος μας βρίσκει στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας.



Το Hitman III θα λανσαριστεί για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store) και Google Stadia στις 20 Ιανουαρίου. Επιπλέον, στα σκαριά είναι και το Hitman III - Cloud Version για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*