Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας του Horizon Forbidden West

*
Η Guerrilla Games έδωσε λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας του αναμενόμενου Horizon Forbidden West που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Μέσω νέας δημοσίευσης στο PlayStation Blog ο Brian Roberts (principal designer του παιχνιδιού) μίλησε για τη δουλειά που έκανε το studio ώστε να διασφαλίσει ότι η εμπειρία του τίτλου θα είναι προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Το Horizon Forbidden West θα έχει ενεργοποιημένους τους υπότιτλους από την αρχή, θα περιλαμβάνει έναν τύπο εγκυκλοπαίδειας με χρήσιμες πληροφορίες για τους παίκτες και ένα ξεχωριστό τμήμα με tutorials. Εκτός από τα 5 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας που θα είναι διαθέσιμα, οι παίκτες θα μπορούν να ρυθμίσουν το πόση δύναμη θα χάνει η Aloy από τα χτυπήματα που δέχεται, αλλά και τη δύναμη των δικών της επιθέσεων στους εχθρούς της χάρη στην επιλογή Custom Difficulty. Επιπλέον, οι παίκτες που προτιμούν να μη χρειάζεται να αποσυνδέσουν τυχόν loot από τις μηχανές – ρομπότ προτού τις σκοτώσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το Easy Loot.

Ως προς τις ρυθμίσεις του χειριστηρίου, θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που θα συμπεριλαμβάνουν ρύθμιση για αριστερόχειρες, όμως θα είναι δυνατή και η πλήρης ανακατανομή των εντολών που εκτελεί το κάθε πλήκτρο. Θα υπάρχει επίσης το καινούργιο Co-pilot system που θα ενεργοποιεί ένα δεύτερο χειριστήριο όπου θα πληκτρολογείται αυτόματα ότι και στο πρώτο από τον παίκτη. Για τη χρήση του θα χρειαστεί φυσικά ένα έξτρα DualSense controller σε περίπτωση που θα παίξετε το παιχνίδι στο PlayStation 5 ή ένα επιπλέον DualShock 4 controller αν παίξετε τον τίτλο στο PlayStation 4.

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου για PlayStation 5 και PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Guerilla Cambridge

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*