Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε post-launch περιεχόμενο για το Forza Horizon 4

*
Το early access του πολυαναμενόμενου Forza Horizon 4 ξεκινά την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, και η ομάδα ανάπτυξης Playground δείχνει από τώρα τις προθέσεις της να υποστηρίξει το παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί. Στο νεότερο επεισόδιο του Inside Xbox, η Microsoft γιορτάζει τον ερχομό του παιχνιδιού - κυκλοφορεί επίσημα στις 2 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για Xbox One και PC - και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε post-launch περιεχόμενο για το νέο παιχνίδι του franchise. Η live υπηρεσία του Forza Horizon 4 ξεκινά στις 28 Σεπτεμβρίου, μαζί με την κυκλοφορία της Ultimate Edition, και θα ξεκινά από την εποχή του καλοκαιριού. Στην πρώτη εβδομάδα οι παίκτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 5 season events, ένα co-op event με το όνομα Trial, καθώς και σε μια καινούργια αποστολή speed trap.



Κάθε ημέρα της εβδομάδας θα βλέπει και μια νέα πρόκληση Forzathon, οι οποίες επιβρεβεύουν με currency που μπορεί να εξαργυρωθεί στο Forzathon shop. Όλοι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν ένα νέο αμάξι, τη Ferrari 812, ενώ οι car pass holders θα λάβουν επιπλέον δύο. Τη δεύτερη εβδομάδα (φθινόπωρο) οι παίκτες θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν μια 911 GT3 TS 19. Η τρίτη εβδομάδα (χειμώνας) φέρνει ολοκαίνουργια season events, ένα καινούργιο trial και μια πρόκληση danger sign. Το αμάξι που θα μπορεί να ξεκλειδωθεί τότε θα είναι το Chevrolet ZR2. Στη συνέχεια, με την τέταρτη εβδομάδα (άνοιξη), οι παίκτες θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους ένα Honda Civic 18. Ύστερα, στις 25 Οκτωβρίου, ένα νέο update θα εισάγει στο παιχνίδι το route creator, χάρη στο οποίο ο καθένας θα μπορέσει να δημιουργήσει και να κάνει share online τη δική του διαδρομή. Εκτός αυτού, το εν λόγω update θα περιέχει και μια νέα ιστορία με το όνομα British Racing Green με 10 events. Αν λοιπόν σκεφτούμε πως όλο αυτό το περιεχόμενο έρχεται στο μόλις πρώτο μήνα του launch του Forza Horizon 4, το μέλλον δείχνει πολλά υποσχόμενο για το νέο racer της Playground. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    PlayGround

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*