Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Battlefiend 5: Armageddon

Το IMBD έχει αποδειχθεί αρκετά έγκυρο, όχι μόνο σχετικά με τις διαρροές ταινιών, αλλά και video games. Αυτή τη φορά, ένας χρήστης του Reddit αποκάλυψε ένα listing όπου αναφέρεται πως το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς Battlefield θα ονομάζεται Battlefiend 5: Armageddon και πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2016. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ίδιο listing, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το χειρισμό ενός νεοσύλλεκτου στρατιώτη ο οποίος πολεμάει στην Ιαπωνία και ως αποστολή του έχει να επιστρέψει στην οικογένεια και τους φίλους του.



Με βάση το όνομα του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται να διαδραματίζεται σε μετά-αποκαλυπτικό σκηνικό, όμως για περισσότερα θα πρέπει να αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς DICE και ΕΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*