Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Battlefleet Gothic: Armada 2

*
H Focus Home Interactive αποκάλυψε το Battlefleet Gothic: Armada 2 που πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2018. Πρόκειται για το sequel του παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου δυο χρόνια και θα περιλαμβάνει όλες τις φατρίες του Warhammer 40.000. Πρόκειται για τις Imperial Navy, Space Marines, Adeptus Mechanicus, Necrons, Chaos, Aeldari Corsairs, Aeldari Craftworld, Drukhari, T'au Merchant and Protector Fleets, Orks και Tyranids. Η ιστορία του campaign περιστρέφεται γύρω από τα σενάρια Gathering Storm και 13th Black Crusade που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στο σύμπαν του Warhammer 40.000. Επιπλέον, η Focus σημειώνει ότι οι μάχες θα είναι μεγαλύτερης κλίμακας σε σχέση με τον original τίτλο η online εμπειρία θα είναι πιο ισορροπημένη και θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για customization. Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται και πάλι η Tindalos Interactive.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*