Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread (trailer)

Το Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread είναι το νέο 2D action adventure platformer της Allods Team Arcade. Πρόκειται για νέο development team της MY.GAMES, η οποία θα κυκλοφορήσει τον τίτλο σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam εντός του 2021.

Στο Blast Brigade μαθαίνουμε την ιστορία ενός μεγάλου group από special agents που ενώνονται για να πολεμήσουν τη διαβολική ιδιοφυία που ακούει στο όνομα Dr. Cread. Ξεκινώντας από μια αποστολή που έμοιαζε με ρουτίνας, οι ήρωές μας μαθαίνουν πολύ γρήγορα πως διακυβεύεται η ασφάλεια ολόκληρου του κόσμου καθώς προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προφυλάξουν την αρχαία κληρονομιά ενός παραδεισένιου νησιού. Εκεί ο Dr. Cread έχει αιχμαλωτίσει τους κατοίκους και τους αναγκάζει να τον βοηθήσουν στη δημιουργία ενός γιγαντιαίου ρομπότ που θα απειλήσει την ανθρωπότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*