Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Daedalus: The Awakening of Golden Jazz

*
Μέσω του εβδομαδιαίου τεύχους του περιοδικού Famitsu αποκαλύφθηκε το Daedalus: The Awakening of Golden Jazz. Πρόκειται για το prequel της σειράς Tantei Jinguji Saburo, που στις δυτικές χώρες είναι γνωστή ως Jake Hunter Detective Story. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής δεν είναι ο Saburo Jinguji/Jake Hunter, αλλά ο παππούς του Keisuke Jinguji και τα γεγονότα διαδραματίζονται στη Νέα Υόρκη. Σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, το Daedalus: The Awakening of Golden Jazz θα έχει νέους μηχανισμούς. Μπορείτε για παράδειγμα να αλλάζετε το ύφος σας όταν μιλάτε με έναν χαρακτήρα, προκειμένου να αποσπάσετε τις απαραίτητες πληροφορίες. Επιπλέον μπορείτε να παρακολουθείτε τον ειρμό σκέψεων του Keisuke Jinguji, συνδυάζοντας πληροφορίες, κάτι που θα σας βοηθήσει να φτάσετε πιο κοντά στη λύση των μυστηρίων. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα εξερεύνησης κάθε σκηνής εγκλήματος σε περιβάλλον 360 μοιρών. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2018. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα κυκλοφορήσει και στις αγορές της Δύσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*