Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Man O'War: Corsair

Η λίστα των επιτραπέζιων που βασίζονται στο Warhammer και κάνουν την ψηφιακή μετάβαση απέκτησε ακόμα ένα μέλος, το Man O' War: Corsair. Το επιτραπέζιο της Games Workshop κυκλοφόρησε το 1993 και πλέον είναι εκτός κυκλοφορίας, ενώ αποτελούσε ένα spin-off της σειράς με ναυτικές μάχες. Στο Man O'War: Corsair οι παίκτες θα αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός Captain of the Empire ή Champion of Chaos, κυβερνώντας το σκάφος τους σε προοπτική τρίτου προσώπου και εξερευνώντας τον Μεγάλο Δυτικό Οκεανό. Θα λεηλατούν εχθρικά πλοία, θα επισκέπτονται λιμάνια και θα εμπορεύονται.



Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα customization των χαρακτήρων, του στόλου, των κανονιών, των spells και των πλασμάτων του παιχνιδιού. Δείτε το σχετικό teaser στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*