Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Operation Skull Rain για το Rainbow Six: Siege

Η Ubisoft ανακοίνωσε τη νεότερη επέκταση περιεχομένου για το Rainbow Six: Siege με όνομα Operation Skull Rain, ημερομηνία διάθεσης τις 2 Αυγούστου και έμφαση στις βραζιλιάνικες αντι-τρομοκρατικές επιχειρήσεις. Όπως και στα προηγούμενα operations, το Skull Rain θα περιλαμβάνει δύο νέους operators (τους Caveira και Capitão στη συγκεκριμένη περίπτωση), οι οποίοι θα είναι άμεσα διαθέσιμοι και αποκλειστικοί για επτά ημέρες για τους κατόχους Season Pass. Επιπλεόν, δωρεάν προς όλους θα είναι ο χάρτης του operation, ο οποίος λαμβάνει χώρα στις φαβέλες και, σύμφωνα με την Ubisoft, είναι πιο «destructible» από όλους τους προηγούμενους. Τέλος, το Operation Skull Rain θα εισάγει ένα νέο angled grip attachment που επιτρέπει στους παίκτες να μεταβούν ταχύτερα από το hip firing στο ADS, ένα σύστημα παραίτησης για τις ranked αναμετρήσεις και το σκληροπυρηνικό custom game mode που ακούει στο όνομα Tactical Realism.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*