Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

*
Στο δρόμο του Wildlands θα μείνει το νέο Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, που αναπτύσσεται κυρίως από την Ubisoft Paris με βοήθεια από πολλές άλλες ομάδες, όπως είναι το σύνηθες σε μεγάλες παραγωγές της Ubisoft, πράγμα που εδώ μεταφράζεται σε συνεισφορά από Ubisoft Bucharest, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Odessa, Ubisoft Kiev, Ubisoft Belgrade και Ubisoft Milan.



Το ευρασιατικό της παραγωγής δεν σημαίνει ότι δεν πρωταγωνιστούν οι Ghosts από τις ειδικές μονάδες των ΗΠΑ, οι οποίοι καταλήγουν σε ένα φανταστικό νησί ονόματι Auroa, που ταυτίζεται με τον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού. Και βουνό και θάλασσα θα έχουμε δηλαδή. Αυτό το νησί του ειρηνικού έχει περάσει στον έλεγχο των λάθος χεριών, έχει χαθεί κάθε επικοινωνία με τις αρχές και, τελείως τυχαία, είναι έδρα της εταιρεία Skell Technology, που υποτίθεται ότι πρωτοπορεί στο πεδίο των drones και τα δημιουργήματά της πέφτουν σε ξένα χέρια.



Το συγκεκριμένο νησί έχει όλην την τυπική ποικιλία που περιμένει κανείς σε μεγάλο κόσμο, αντλώντας ουσιαστικά στοιχεία από διαφορετικά μέρη του πλανήτη τα οποία συγκεντρώνει σε ένα μέρος προς τέρψη των παικτών. Η Ubisoft υπόσχεται πιο ειδική σχέση με το περιβάλλον αφού π.χ. οι απότομες βουνοπλαγιές, χωρίς προσοχή, μπορούν να οδηγήσουν σε ατυχήματα και τραυματισμούς που οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν αναλόγως. Πρέπει επίσης να μεταφέρουν τους τραυματίες τους σε ασφαλές μέρος και να κρύβουν τα «θύματά» τους για να μη γίνονται αντιληπτοί μια ώρα αρχύτερα.

Κύριος αντίπαλος των παικτών θα είναι ο Lt. Cololen Cole D. Walker, ρόλος που αναλαμβάνει ο Jon Bernthal, η φυσιογνωμία του οποίου είναι ιδιαίτερα γνωστή πια αφού είχε το ρόλο του The Punisher στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Marvel και Netflix. Ελπίζουμε να μην κατάληξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι απλά για να παίξει με το ίδιο ακριβώς στιλ από την αρχή μέχρι το τέλος. Σε κάθε περίπτωση ηγείται των The Wolves, μια ομάδα «ειδικοδυναμιτών» με το ίδιο σετ ικανοτήτων που έχουν στη διάθεσή τους και οι παίκτες. Ghosts από τη μία, Wolves από την άλλη.



Και οι δυο πλευρές θα έχουν πρόσβαση σε βοηθητικά ή/και θανατηφόρα drones, όπως είναι αναμενόμενο. Χάρη σε αυτά οι Ghosts θα έχουν τη δυνατότητα για Sync-Shots και άλλα.

Όλα μπορεί να τα προσεγγίσει μόνος ένας παίκτης ή να φέρει και άλλους τρεις για παρέα σε co-op, φυσικά και μπορεί να διαμορφώσει ο καθένας το χαρακτήρα του όπως θέλει και μπορεί να τον αξιοποιεί και στο campaign αλλά και στο PvP. Το PvP θα είναι διαθέσιμο εξ αρχής, θα βασίζεται σε τέσσερα classes και ο παίκτης θα μπορεί να αλλάζει από το ένα στο άλλο με μια επίσκεψη στο πρόχειρο στρατόπεδο της ομάδας.



Η πιο προβλέψιμη υπόσχεση της Ubisoft είναι για τα πλάνα υποστήριξης με νέο περιεχόμενο, τα οποία είναι και αρκετά συγκεκριμένα, αφού αναμένεται νέο expansion pack κάθε τέσσερις μήνες. Κάθε προθήκη θα φέρνει classes αλλά και νέες ιστορίες. Όσο για το endgame αυτό θα περιλαμβάνει και raids, κάτι νέο για τη σειρά Ghost Recon.



Οι λιγότερο προβλέψιμες υποσχέσεις (που κανείς δεν ξέρει σε τι θα μεταφραστούν στην πράξη βέβαια) σχετίζονται με την ιστορία γενικότερα αλλά και με την τεχνητή νοημοσύνη. Η Ubisoft δεν ονοματίζει ακριβώς τη συγγραφική ομάδα, επισημαίνει ωστόσο ότι μέλος της είναι και ο Emil Daubon, πρώην Special Forces Medical Sergeant στους Πράσινους Μπερέδες του Στρατού Ξηράς των ΗΠΑ όπου. και υπηρέτησε για 13 χρόνια περίπου. Προφανώς η σκέψη είναι να διατηρηθεί μια ρεαλιστική πιστότητα, δεν ξέρουμε αν είναι να έχει νόημα και η ιστορία για να καταλάβουμε αν θα έχουν τελικά νόημα και τα story expansions που θα έρχονται κάθε τόσο.

Όσο για την τεχνητή νοημοσύνη, η Ubisoft αναφέρει ότι θα δοκιμάζει τον παίκτη φροντίζοντας οι εχθροί να συντονίζονται, να λειτουργούν ομαδικά προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν. Η απόδοση ενός τέτοιου συστήματος μπορεί να αποδειχθεί βαρόμετρο για το σύνολο, οπότε περιμένουμε με ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει ήδη και συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.



Φυσικά και υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις, πέρα από ξεχωριστό merchandise Ubicollectibles. Έχουμε και λέμε.

Gold Edition: Εκτός από το παιχνίδι περιλαμβάνει και το Year 1 Pass.
Ultimate Edition: Προσθέτει το Ultimate Pack
Wolves Collector’s Edition: Προσθέτει φιγούρα του Lt. Colonel Cole D. Walker, steelbook, λιθογραφίες, στρατιωτική ταυτότητα του Walker, αδιάβροχο χάρτη της νήσου Auroa αλλά και το soundtrack του παιχνιδιού.



Τα πάντα είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία από το κατάστημα της Ubisoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Paris

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*