Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το amiibo του Diablo 3: Eternal Collection

*
Μιας και το Diablo 3: Eternal Collection κυκλοφορεί στο Nintendo Switch, είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία, οι fans να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν και το σχετικό amiibo. Αυτό ανακοινώθηκε μέσω του λογαριασμού του Diablo στο Twitter και πρόκειται για το Loot Goblin amiibo. To βέβαιο είναι πως στις Η.Π.Α. θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας GameStop, ενώ για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα κάνει το ταξίδι και στις υπόλοιπες περιοχές. Σας υπενθυμίζουμε ότι στις 2 Νοεμβρίου 2018 ξεκινάει η BlizzCon και ανήμερα κυκλοφορεί η Switch έκδοση του Diablo 3: Eternal Collection. Οπότε, δεν αποκλείεται τη μέρα εκείνη να αποκαλυφθούν περισσότερα για τις χρήσεις τις φιγούρας στη συλλογή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*