Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το clan Toreador για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 (trailer)

*
Η Paradox Interactive αποκάλυψε ένα νέο clan για το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, με την ονομασία Toreador. Γνωστοί και ως Clan of the Rose, οι Toreador είναι λάτρεις της τέχνης και της ομορφιάς και η ζωή τους είναι γεμάτη ηδονή.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα clans του Seattle και τα μέλη της είναι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, ποιητές και τραγουδοποιοί. Βρίσκονται στην πόλη από την εποχή που άρχισαν να χτίζονται τα πρώτα σπίτια και συχνάζουν σε εκθέσεις τέχνης και νυχτερινά μαγαζία, όπου αναζητουν την παρέα οποιουδήποτε έχει κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη.


Με τις ικανότητές τους μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό κοινό σε ακροατήριο και το μίσος σε λατρεία. Επιπλέον, μπορούν να αναπτύξουν πολύ υψηλές ταχύτητες.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*