Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του Street Fighter για τα 35 χρόνια παρουσίας στην αγορά

*
Η Capcom έκανε τα αποκαλυπτήρια για το επετειακό λογότυπο της σειράς Street Fighter που συνδέεται άμεσα με τα 35 χρόνια παρουσίας του franchise στο χώρο των videogames. Η πρώτη εμφάνιση του Street Fighter έγινε στις 12 Αυγούστου 1987 στην Ιαπωνία μέσω των arcades και έτσι στις 12 Αυγούστου 2022 θα κλείσει τα 35 χρόνια με πολλά videogames σε διαφορετικές πλατφόρμες, είτε μιλάμε για arcades, είτε για υπολογιστές, είτε για κονσόλες (οικιακές και φορητές). Η Capcom έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα ανακοινώσει φέτος το νέο της Street Fighter project, ενώ θα προσφέρει και το τελευταίο downloadable περιεχόμενο για το Street Fighter V: Champion Edition, όπου και ο Luke θα παίξει σημαντικό ρόλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*