Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το πρώτο κύμα δωρεάν τίτλων για το SNK 40th Anniversary Collection

*
Μόλις λίγες εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι το λανσάρισμα του SNK 40th Anniversary Collection για το Nintendo Switch και οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας προετοιμάζονται να απολαύσουν 13 κλασσικούς τίτλους. Ανάμεσά τους τα Athena, Psycho Soldier, Guerrilla War και P.O.W. Επιπλέον, όπως είχε υποσχεθεί η NIS America, ο εν λόγω κατάλογος θα ενισχυθεί με δέκα επιπλέν παιχνίδια, που θα δοθούν υπό μορφή δωρεάν DLC. Στο πρώτο κύμα θα περιλαμβάνονται πέντε και είναι τα Fantasy, Chopper I, Sasuke vs. Commander, Time Soldiers και Munch Mobile. Σας θυμίζουμε ότι το SNK 40th Anniversary Collection θα είναι διαθέσιμο από 13 Νοεμβρίου 2018, ενώ το πρώτο DLC bundle θα διανεμηθεί στους χρήστες στις 11 Δεκεμβρίου. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*