Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε υλικό από το ακυρωθέν HD remaster του GoldenEye 007 (video)

Το GoldenEye 007 ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του N64 και το 2007 φτάσαμε πολύ κοντά να δούμε ένα remaster. Πίσω από το εγχείρημα βρισκότα η Rare που ανέπτυξε ένα HD remaster, το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσω του Xbox Live Arcade. Όμως το project δεν προχώρησε, λόγω διαφωνιών που υπήρξαν σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων.

Τώρα, έπειτα από σχεδόν 1,5 δεκαετία ο content creator Graslu00 ανάρτησε ένα video στο YouTube που παρουσιάζει το πλήρες παιχνίδι να τρέχει σε δυσκολία OO Agent, ανάλυση 4Κ και 60 frames-per-second. Τα τελευταία 30 λεπτά αφορούν το κομμάτι του multiplayer. Ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση του GoldenEye 007 για XBLA που τρέχει σε emulator για να επιτευχθεί υψηλότερη ανάλυση.


Όπως σημειώνει ο Graslu00 το gameplay δεν σχετίζεται με κάποια διαρροή, αλλά για build που αγοράστηκε πριν μερικά χρόνια από το PartnerNet, μια εκδοση sandbox του Xbox Live, διαθέσιμη μονο για τους ιδιοκτήτες dev kit. Σύμφωνα πάντοτε με τον Graslu00, ένα νέο build του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*