Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστική συμφωνία ανάμεσα σε EA SPORTS και Lega Serie A (trailer)

Η EA SPORTS ανακοίνωσε την υπογραφή μιας νέας, αποκλειστικής συμφωνίας με τη Lega Serie A, που δεν είναι άλλο από το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η υλοποίηση θα ξεκινήσει από το FIFA 22 και περιλαμβάνει τα αποκλειστικά δικαιώματα για 14 ομάδες αλλά και το βραβείο EA SPORTS Player of the Month. Επίσης η EA SPORTS είναι πλέον επίσημος συνεργάτης και χορηγός του Supercoppa Italiana, που από τη σεζόν 2022- 2023 θα μετονομαστεί σε EA SPORTS Supercup.

Οι συνολικά 16 ιταλικές ομάδες που θα υπάρχουν στο FIFA 22 είναι οι Bologna F.C. 1909, Cagliari Calcio, Empoli F.C., ACF Fiorentina, Genoa C.F.C., Hellas Verona F.C., FC Internazionale Milano, A.C. Milan, S.S.C. Napoli, U.S. Salernitana 1919, U.C. Sampdoria, U.S. Sassuolo Calcio, Spezia Calcio, Torino F.C., Udinese Calcio και Venezia F.C. Με τις πραγματικές εμφανίσεις και εμβλήματά τους.


Υπάρχουν και τέσσερεις σύλλογοι που θα εμφανίζονται με διαφορετικά ονόματα, λόγω μη ύπαρξης των σχετικών αδειών. Είναι οι Piemonte Calcio (Juventus), Bergamo Calcio (Atalanta), Latium (Lazzio) και Roma FC. Πάντως τα ονόματα όλων των παικτών θα εμφανίζονται ως έχουν στην πραγματικότητα.

Τέλος, η συμφωνία περιλαμβάνει το πρωτάθλημα eSports, eSerie A TIM, που θα παίζεται αποκλειστικά στο EA SPORTS FIFA.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Όμορφο και Πόλλα υποσχόμενο φαίνεται.
      Αφού ένα άλλο στούντιο έχει τον Ryu σε λήθαργο ας αρκεστούμε σε αυτό!

*