Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικότητα για Oculus Rift από Ready At Dawn

Η Ready At Dawn ανέφερε πρόσφατα ότι ετοιμάζει τίτλο για hardware που δεν έχει ανακοινωθεί και υποθέσαμε ότι μάλλον αναφέρεται στο Nintendo NX. Τελικά μας έφαγαν οι τυπικότητες αφού το σχετικό hardware δεν είναι παρά η τελική μορφή του Oculus Rift, η οποία και παρουσιάστηκε μόλις την Παρασκευή που μας πέρασε. Όπως είπε ο Ru Weerasuriya στο VentureBeat, η ομάδα που ανέπτυξε το The Order: 1886 ετοιμάζει τίτλο αποκλειστικά για το Oculus Rift. Δεν είναι το μόνο που έχει στα σκαριά, ούτε αυτό που θα δούμε αμέσως μετά από την εταιρεία (μάλλον), πρόκειται όμως για μια ακόμη ενδιαφέρουσα συνεργασία της Oculus VR, ύστερα από την αντίστοιχη με την Insomniac Games.



Μάλλον ο Jason Rubin, βετεράνος της Naughty Dog και νυν σημαίνον στέλεχος της Oculus VR, έχει βαλθεί να αξιοποιήσει κάθε καλή γνωριμία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Απ' ότι φαίνεται, η Ready at Dawn δεν εξαγοράστηκε τελικά από την Sony. Έτσι βγάζει νόημα τίτλος για το Oculus Rift.

*