Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε τα καλύτερα παιχνίδια της 2K στο 2K's Game Together Bundle του Humble Bundle

*
Το Humble Bundle μάς φέρνει μια νέα πρόταση για να γεμίσουμε την συλλογή μας στο Steam με μπόλικους τίτλους της 2K, μέσα από το νέο 2K's Game Together Bundle. Το νέο bundle του Humble Bundle προσφέρει πάνω από 10 τίτλους σε προσιτή τιμή, ενώ παράλληλα με την αγορά του θα λάβετε -10% για τον πρώτο μήνα στο Humble Choice (ισχύει μόνο για τους νέους συνδρομητές). Το Humble 2K's Game Together Bundle θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 28 Απριλίου και περιλαμβάνει τα εξής:

- Με 1€ και άνω θα μπορείτε να αποκτήσετε τα: The Darkness II, Sid Meier's Pirates!, Carnival Games VR και Spec Ops: The Line.
- Με 11,66€ και άνω μαζί με τα παραπάνω θα μπορείτε να αποκτήσετε τα: The Golf Club™ 2019 featuring PGA TOUR, BioShock: The Collection, Sid Meier's Civilization® III: Complete και NBA 2K Playgrounds 2.
- Με 18,50€ και άνω μαζί με τα παραπάνω θα μπορείτε να αποκτήσετε τα: NBA 2K20, WWE 2K20, XCOM: Enemy Unknown Complete Edition, Borderlands Game of the Year Enhanced και Borderlands: The Handsome Collection.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*