Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε το Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition για PC σε πολύ χαμηλή τιμή μέσω του Humble Monthly Bundle

*
Σε περίπτωση που είστε κάτοχοι PC και ψάχνετε τρόπο να αποκτήσετε το Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition σε χαμηλή τιμή, τότε δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας στο Humble Monthly Bundle. Πληρώνοντας μόνο $12 θα μπορέσετε να αποκτήσετε άμεσα τον τίτλο και όχι μόνο. Το Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition αποτελεί μέρος του πακέτου που προσφέρεται για το μήνα Ιούνιο και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, ώρα Ελλαδας 20:00 μμ. Τυπικά, κάθε μήνα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Humble Monthly Bundle προσφέρει 8 ως 10 τίτλους συνολικής αξίας τουλάχιστο $100. Επιπλέον, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στο Humble Trove, μια συλλογή από δωρεάν indie games, που περιλαμβάνει πολλά Humble Originals. Τέλος, το 5% κάθε αγοράς που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Humble Bundle δίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*