Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολαύστε το gameplay του Cris Tales (video)

Η Modus Games κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay διάρκειας εννέα λεπτών για το επερχόμενο turn-based RPG Cris Tales, των Dreams Uncorporated και SYCK.

Εντός του gameplay παρατηρούμε την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Grisbelle και την παρέα της που ταξιδεύουν μέσα από τα υπόγεια του kingdom of Saint Clarity και να αντιμετωπίζουν διάφορα είδη από εχθρούς στο πέρασμα τους. Το Cris Tales μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μέσα από μαγικούς κόσμους και ένα διασκεδαστικό turn-based combat.


Το Cris Tales θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου σε PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC και Stadia, με τις εκδόσεις των PlayStation 5 και Xbox Series X να βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*