Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις στην ομάδα ανάπτυξης του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

*
Σημαντικές αλλαγές έγιναν στην ομάδα ανάπτυξης του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, συμπεριλαμβανομένων και δύο υψηλόβαθμων στελεχών. Πριν μια εβδομάδα, η developer Hardsuit Labs και ο publisher Paradox Interactive ανακοίνωσαν πως το παιχνίδι θα καθυστερήσει μέχρι το 2021 και θα έκαναν κάποιες αλλαγές στο project.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση στο site του Bloodlines 2, οι lead narrative designer Brian Mitsoda και ο creative director Ka'ai Cluney δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα. Οι δύο αυτές απολύσεις έγιναν με εντολή της ηγεσίας των δύο εταιριών και συγκεκριμένα, η απόλυση του Mitsoda έγινε απροειδοποίητα στις 16 Ιουλίου.


Οι δύο εταιρίες ευχαρίστησαν τους 2 πρώην υπαλλήλους τους και ανακοίνωσαν πως την θέση του Cluney ανέλαβε ο Alexandre Mandryka, ο οποίος έχει δουλέψει σε παιχνίδια όπως Assassin's Creed, Far Cry και Warhammer 40,000.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*