Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο λανσαρίσματος του Xbox Game Pass σε άλλες πλατφόρμες

*
O Phil Spencer άφησε έλάχιστα περιθώρια όσον αφορά το λανσάρισμα της συνδομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει για το PlayStation, όμως μετά από την πρόσφατη προσέγγιση ανάμεσα σε Nintendo και Microsoft, κάποιοι έτρεφαν πολλές ελπίδες ότι το Xbox Game Pass θα έρχόταν κάποια στιγμη στη νεότερη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Spencer υποστήριξε ότι, το θέμα με τις άλλες πλατφόρμες είναι η αδυναμία να προσφέρουμε την ολοκληρωμένη εμπειρία του Xbox. Στις συσκευές που μπορεί κάποιος να παίξει παιχνίδια του Xbox, όπως τα smartphones όπου χρησιμοποιείται το Project xCloud ή τo Xbox Game Pass Ultimate που χρησιμοποιείται και στα PC, οι gamers θέλουν να απολαμβάνουν εμπειρίες που συμπληρώνονται από το Xbox Live community, τα Achievements, το Game Pass, τη βιβλιοθήκη με τα first-party games σημείωσε ο Spencer, τονίζοντας ότι σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι ολοκληρωμένο, όμως εμείς έχουμε διαλέξει τι είδους gamers είμαστε και αυτό είναι το μονοπάτι μας.


Με βάση τα λεγόμενα του Spencer, δεν αποκλείεται η Microsoft να έχει ήδη συζητήσει τα παραπάνω με τη Nintendo, δίχως όμως να υπάρξει κάποια συμφωνία. Απο την άλλη, ίσως και να εννοεί πως οι υπόλοιπες πλατφόρμες δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο ολοκληρωμένες και ανοιχτές να προσφέρουν εμπειρίες όχι μόνο σε κονσόλες, αλλά σε PC και smartphones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*