Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποσύρθηκε από τις προσπάθειες εξαγοράς της Codemasters η Take-Two

*
Η Take-Two αποσύρθηκε από την προσπάθεια να προσθέσει στο δυναμικό της τη developer και publisher Codemasters. Τα πλάνα της πρώτης είχαν αποκαλυφθεί τον περασμένο Νοέμβριο και η συμφωνία αναμενόταν να κλείσει γύρω στο $1 δισ. Όμως ένα μήνα αργότερα, η Electroni Arts μπήκε επίσης στο κυνήγι της Codemasters και σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως έκπληξη, πρόσφερε ένα ποσό που άγγιζε το $1,2 δισ.

Από τη στιγμή εκείνη το διοικητικό συμβούλιο της Codemasters απέσυρε την αρχική του πρόταση για έγκρισης της εξαγοράς από την Take-Two που σήμερα έκανε την επόμενη κίνηση στη σκακιέρα, ρίχνοντας ουσιαστικά κάτω τον βασιλιά της, μιας και όπως ενημέρωσε τους επενδυτές της, η προσφορά της αποσύρθηκε. Αυτό είχε δικαίωμα να το κάνει εφόσον πέρασε η 12η Ιανουαρίου και δεν υπήρξε συνεδρίαση του σώματος των μετόχων της Codemasters για να συζητηθεί η εξαγορά.


Κατά τα άλλα, η Take-Two τονίζει ότι, θα συνεχίσει να κυνηγάει όλες τις ευκαιρίες που θα τις δώσουν τη δυνατότητα να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Προφανώς στο μέλλον θα στραφεί σε νέες εξαγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*