Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από τη Blizzard Entertainment μετά από 28 χρόνια ο συνιδρυτής της, Frank Pearce

*
Ο Frank Pearce, ένας από τους συνιδρυτές της Blizzard Entertainment, ανακοίνωσε οτι αποχωρεί από την εταιρεία μετά από 28 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

“Έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω από τη Blizzard και να δώσω τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά ηγετών. Κοιτώντας στο παρελθόν, γνωρίζω οτι ήμουν ιδιαίτερα τυχερός που υπήρξα μέλλον αυτής της εταιρείας", δήλωσε ο Pearce που αρχικά ανήκε στην ομάδα προγραμματιστών με ενεργή συμμετοχή σε πολλούς επιτυχημένους τίτλους όπως The Lost Vikings, Blackthorne, Diablo και StarCraft. Αργότερα ανέλαβε το ρόλο του αφεντικού της ομάδας ανάπτυξης.


Η αποχώρηση του Pearce έρχεται περίπου ένα χρόνο μετά από εκείνη του επίσης συνιδρυτή, Mike Morhaime. Ο τρίτος της ομάδας Allen Brack, αποχώρησε από τη Blizzard το 2004, όμως επανήλθε το 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*