Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από τη Sony ο Shawn Layden, ο πρόεδρος των SIE Worldwide Studios

*
Ο πρόεδρος των Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, Shawn Layden, αποχωρεί από τη θέση του στην ιαπωνική εταιρεία. Η ανακοίνωση έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter, με τη συνοδεία των αντίστοιχων ευχών από πλευράς ιαπωνικής εταιρείας. Ο Shawn Layden είναι 58 ετών και εργάστηκε για λογαριασμό της Sony για πάνω από 3 δεκαετίες. Ξεκίνησε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων το 1987, δούλεψε βοηθός του ιδρυτή της Sony, Akio Morita, και στη συνέχεια εργάστηκε ως παραγωγός στα γραφεία του Tokyo. Κατάφερε να αναρριχηθεί εντός της εταιρείας και αναλάβει πρόεδρος του PlayStation για την αγορά των ΗΠΑ, ενώ ήταν και το πρόσωπο της εταιρείας σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως στις τελευταίες E3 press conferences.

Τη θέση του υπεύθυνου για τα Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios ανέλαβε το 2016 και ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματά του (και σχετικά πρόσφατο) ήταν η ανακοίνωση της εξαγοράς της Insomniac Games. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός, είτε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, είτε στο LinkedIn. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία παραπάνω πληροφορία, ωστόσο η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Ενταξει λογικη κινηση καθως και γερασε αλλα και ερχεται νεα γενια.Απο κει περα η λογικη του ηταν απολυτα προβλεπομενη πλασαρω 3 καλα παιχνιδια και ολο το brand γυριζει γυρω απο αυτα.Νεες ιδεες τιποτα.Καταλαβε η Σονυ οτι νεα γενια θελει νεες ιδεες και τον εστειλε στον οαεδ

*