Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από τη θέση του προέδρου και CEO της Sony o Kazuo Hirai

*
Η Sony ανακοίνωσε ότι ο Kenichiro Yoshida, αντιπρόεδρος και CFO της Sony Corporation, είναι ο νέος πρόεδρος και CΕΟ της ιαπωνικής εταιρείας, στη θέση του Kazuo Hirai. Η αλλαγή στη διοίκηση είναι κάτι που προτάθηκε από τον ίδιο τον Hirai και το διοικητικό συμβούλιο της Sony το αποδέχτηκε. Ο Yoshida θα αναλλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Απριλίου και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την επιλογή του Hirai και της εταιρείας. Βασικός του στόχος είναι η ολοκλήρωση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της Sony και στη συνέχεια η χάραξη νέων στόχων. Από πλευράς του ο Hirai, που αφήνει το πόστο του έπειτα απο 6 χρόνια, δηλώνει ότι ο διάδοχός του διαθέτει όλη την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να οδηγήσει την εταιρεία ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*