Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από την Electronic Arts ο Patrick Söderlund

*
Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ο Patrick Söderlund πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του στην εταιρεία. Ο Söderlund κατείχε ως τώρα τη θέση του Chief Design Officer στην EA, ενώ προηγούμένως ήταν ο επικεφαλής των worldwide studios της εταιρείας. Ακόμα, ήταν CEO της DICE από το 2000 έως και το 2006 και Γενικός Διευθυντής της μετά την απόκτησή της από την ΕΑ και ως το 2010. Σύμφωνα με τον CEO της ΕΑ Andrew Wilson, ο Söderlund θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο, αργότερα μέσα στον τρέχον έτος. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε με την ευκαιρία της αποχώρησής του, η εταιρεία πλέκει το εγκώμιο του Söderlund, ο οποίος υπηρέτησε σε διάφορα πόστα για σχεδόν δύο δεκαετίες, έχοντας πάντοτε πάνω από οτιδήποτε άλλο τη δημιουργικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*