Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρούν από το Giant Bomb οι Vinny Caravella, Alex Navarro και Brad Shoemaker

*
Τρία πολύ σημαντικά στελέχη του Giant Bomb ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το site. Ο λόγος για τους Vinny Caravella, Alex Navarro και Brad Shoemaker. Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο ενός podcast που μεταδόθηκε μέσω Twitch και από την Παρασκευή και μετά δεν θα εργάζονται για το site. Ο Jeff Gerstmann είναι αυτός που θα σηκώσει το φορτίο για την επόμενη μέρα και έκανε ένα σχετικό tweet από το λογαριασμό του στην πλατφόρμα, τονίζοντας πως «έχουμε πράγματα να πούμε για το που θα πάει το Giant Bomb από εδώ και έπειτα, λίγο αργότερα μέσα στην εβδομάδα ή στην επόμενη. Συμβαίνουν πολλά εδώ αυτή τη στιγμή».



Το Giant Bomb ιδρύθηκε το 2008 από τον Gerstman και τον Ryan Davis, μετά την απόλυση του πρώτου από το GameSpot λόγω του review για το Kane & Lynch. Το 2014 άνοιξε ένα δεύτερο γραφείο στη Νέα Υόρκη που λειτουργούσε υπό την ονομασία Giant Bomb East και ετοίμαζε ξεχωριστές παραγωγές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*