Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρούν τα υψηλόβαθμα στελέχη της Codemasters μετά την εξαγορά από την ΕΑ

*
4 μήνες μετά την εξαγορά της Codemasters από την ΕΑ, δύο σημαντικά στελέχη του developer αποχωρούν από την επόμενη μέρα του. Συγκεκριμένα, η ΕΑ επιβεβαίωσε ότι αποχωρούν από την Codemasters στα τέλη του μήνα οι μέχρι πρότινος CEO Frank Sagnier και CFO Rashid Varachia. Εκπρόσωπος του publisher τόνισε πως αυτή η κίνηση ήταν στο πλάνο, αλλά χρειάστηκε να επισπευστούν διαδικασίες, καθώς η ενσωμάτωση της Codemasters στα EA Studios προχωράει αρκετά γρήγορα. Codemasters και Slightly Mad Studios θα είναι πλέον μέρος της EA. Στην ομάδα ανάπτυξης της σειράς Project Cars θα παραμείνει επικεφαλής ο μέχρι πρότινος CEO Ian Bell, ενώ το τιμόνι της Codemasters θα αναλάβουν οι Clive Moody και Jonathan Bunney. «Ευχαριστούμε τον Frank και τον Rashid για την προσφορά τους στην Codemasters και την ΕΑ και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά η ΕΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*