Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από τη BioWare ο James Ohlen

*
Ο James Ohlen, βετεράνος σχεδιαστής και creative director της BioWare επί 22 χρόνια, ανακοίνωσε ότι απο αποχωρεί από την εταιρεία. “Μετά από 22 χρόνια, αποχωρώ από τη BioWare. Λατρεύω το χρόνο που πέρασα με το Anthem, τα Star Wars, τα Dragon Age και τα Dungeons and Dragons”, έγραψε ο Ohlen στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Επιπλέον σημείωσε ότι νιώθει την ανάγκη να "απεγκλωβιστεί" από τη βιομηχανία του gaming, κάνοντας κάτι μικρότερου βεληνεκούς και πιο προσωπικό. Ο Ohlen είχε την ευκαιρία να εργαστεί πάνω στα Dragon Age: Origins, Star Wars: The Old Republic και Star Wars: Knights of the Old Republic. Όμως η καλύτερη περίοδός του στη Bioware ήταν όταν είχε το ρόλο του Lead Designer στα Baldur’s Gate 1 και 2 αλλά και στο Neverwinter Nights. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Ohlen το επόμενο project του είναι ένα pen and paper RPG βιβλίο που θα έχει τον τίτλο Odyssey of the Dragonlords. Από πλευρας μας, του ευχόμαστε επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξει να κάνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*