Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την Kojima Productions ο βετεράνος παραγωγός Kenichiro Imaizumi

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο βετεράνος παραγωγός του Metal Gear Solid, Kenichiro Imaizumi, αποχώρησε από την Kojima Productions. Ο Imaizumi ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του studio, που δημιουργήθηκε κατόπιν της φυγής του Kojima από την Konami.

Εργάστηκε στη σειρά Metal Gear Solid από το 2001 και συγκεκριμένα στο Sons of Liberty και πιο πρόσφατα στα Guns of the Patriots, The Phantom Pain και Metal Gear Rising. Ο λόγος της αποχώρησής του δεν έχει γίνει γνωστός, όμως λέγεται πως οφείλεται σε σοβαρές διαφωνίες με άλλους παραγωγούς του studio. Επιπλέον δεν μπορεί να αγνοηθεί η απουσία του Imaizumi από το πρόσφατο press tour για το Death Stranding, όπου ο Kojima ταξίδεψε ανά τον κόσμο με διάσημους φίλους του για να διαφημίσει το παιχνίδι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*