Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την Playground Games o δημιουργός του Forza, Gavin Raeburn

*
Όπως ανακοίνωσαν η Microsoft και η Playground Games, ο Gavin Raeburn, που ήταν συνιδρυτής του studio και είχε τη θέση του προέδρου τα τελευταία 12 χρόνια αποτελεί παρελθόν για την εταιρεία. Τη θέση του θα πάρει ο έως τώρα γενικός διευθυντής και επίσης συνιδρυτής της Playground Games, Trevor Williams.

Σε μήνυμά του ο Alan Hartman, ένας εκ των αντιπροέδρων της Microsoft, ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας τον Raeburn για την συνεισφορά του στην εδραίωση του Forza franchise και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.


Ο Gavin Raeburn είναι ένας ζωντανός θρύλος για τη βιομηχανία του gaming, έχοντας στο βιογρφικό του παιχνίδια όπως το The Equalizer που κυκλοφόρησε για Commodore 64, όπως επίσης τα TOCA Championship, DiRT και GRID της Codemasters. Από την τελευταία έφυγε το 2009 για να ιδρύσει την Playground Games η οποία αναδείχτηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά studios της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*