Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε ο επικεφαλής της Ubisoft Massive, David Polfeldt, μετά από 17 χρόνια στην εταιρεία

*
Οι ανακατατάξεις στο εσωτερικό της Ubisoft συνεχίζονται και ο David Polfeldt, επικεφαλής της Ubisoft Massive, ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Το στέλεχος της εταιρείας θα μεταφερθεί σε άλλο ρόλο εντός της εταιρείας το 2022, ενώ από την 1η Ιουλίου και μετά θα βρίσκεται σε άδεια. Ο επόμενος επικεφαλής της Ubisoft Massive θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και θα αναλάβει τη θέση τον Οκτώβριο και η Ubisoft δικαιολόγησε αυτήν την απόφαση εσωτερικά με το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ο εκλεκτός της εργάζεται σε άλλη εταιρεία και θα του δημιουργήσει πρόβλημα αν πει κάτι. Ο David Polfeldt εργάστηκε στην Ubisoft Massive για 17 χρόνια και τα περισσότερα από αυτά ήταν σε σημαντικές θέσεις. Σημειώνεται πως η Massive είναι η εταιρεία πίσω από το Division franchise, αλλά και η ομάδα που ετοιμάζει το Avatar: Frontiers of Pandora και το νέο open-world Star Wars game για την Disney. Σημειώνεται πως αυτό είναι το τρίτο studio της Ubisoft που αλλάζει επικεφαλής μέσα σε μόλις 4 μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*