Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απρόσκοπτη μεταφορά των save files μεταξύ Steam Deck και cloud υπόσχεται το Dynamic Cloud Sync

*
Η Valve αποκάλυψε το νέο Dynamic Cloud Sync feature που θα είναι διαθέσιμο κατά το λανσάρισμα του Steam Deck. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι χρήστες θα μπορούν να μετακινούν με μεγάλη ευκολία το save file τους από το Steam Deck σε PC και το αντίστροφο.

"Πιστεύουμε ότι οι χρήστες του Steam Deck θα διακόπτουν συχνά ένα παιχνίδι δίχως να το κλείνουν, κάτι που είναι σύνηθες με φορητές κονσόλες. Με το Dynamic Cloud Sync, αν επιλέξουν να συνεχίσουν από μια άλλη συσκευή (είτε πρόκειται για PC είτε για άλλο Steam Deck), η πρόοδός τους θα είναι διαθέσιμη. Με το Dynamic Cloud Sync, το Steam θα κάνει αυτομάτως upload το τροποποιημένο save file στο cloud, πριν η συσκευή μπει σε sleep mode. Επιπλέον, το Steam θα κατεβάζει αυτόματα όλες τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο save file τους, όταν ενεργοποιήσουν ξανά το Steam Deck τους.


Σημειώνεται ότι η λειτουργία Dynamic Cloud Sync θα πρέπει να ενεργοποιηθεί από τους developers κάθε τίτλου και η χρήση της δεν είναι υποχρεωτική για τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*