Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από θαύμα γλίτωσε από επίθεση με όπλα ο voice actor του Devil May Cry

*
Θύμα επίθεσης στο αυτοκίνητό του έπεσε ο Reuben Langdon και όπως φαίνεται γλίτωσε από θαύμα, αφού ληστές άνοιξαν πυρ κατά του οχήματός του. Την είδηση αυτή μετέφερε ο Steve Copeland, ο οποίος ανέβασε στο Facebook ένα video που δείχνει τις τρύπες που έχουν γίνει στο αυτοκίνητό τους. Οι δυο τους βρίσκονταν στη Γουατεμάλα (μία από τις χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων από επιθέσεις) για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ και όπως φαίνεται κάποιοι θέλησαν να τους ληστέψουν. Στην ενέδρα που τους στήθηκε, άνοιξαν πυρ και κάποιες σφαίρες διαπέρασαν το αμάξωμα. Ευτυχώς και οι δύο τους κατάφεραν να ξεφύγουν χωρίς κάποιο τραυματισμό, αν και κάποια στιγμή αναφέρουν πως ένα όπλο στόχευε το κεφάλι τους. Ο Reuben Langdon είναι ο voice actor του Dante στα Devil May Cry 3: Dante’s Awakening, Devil May Cry 4 και Devil May Cry 5, καθώς και ο Ken Masters στα Street Fighter 4, Street Fighter 5 και Super Smash Bros. Ultimate. Έχει δουλέψει ακόμη στο motion capture του Chris Redfield για το Resident Evil Code: Veronica, το Resident Evil 5 και το Resident Evil 6.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*