Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από την id Software στην Saber Interactive ο Tim Willits

*
Ο Tim Willits είχε ανακοινώσει πριν την Quakecon 2019 την αποχώρησή του από την id Software και πλέον ξέρουμε και την επόμενη στάση της καριέρας του, που είναι η Saber Interactive. Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και θα αναλάβει στην Saber Interactive το ρόλο του chief creative officer, έτσι ώστε να επιβλέπει το όραμα της ομάδας σε επίπεδο δημιουργίας. Η συνεργασία του με τη νέα του εταιρεία ξεκίνησε από την 1η Αυγούστου και σημείωσε σε συνέντευξή του στο Fortune πως αυτό που τον ιντρίγκαρε σε αυτήν την περίπτωση είναι το μικρότερο βεληνεκές του studio.

Να σημειώσουμε πως η Saber Interactive κυκλοφόρησε το World War Z, έχει αναλάβει να φέρει στην κυκλοφορία το Ghostbusters: The Video Game Remastered, ενώ θα δώσει στους κατόχους Nintendo Switch και τo The Witcher III: Wild Hunt. Δείτε περισσότερα στο tweet του ιδίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*