Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από το Cyberpunk 2077 στους δρόμους του Forza Horizon 4 το Quadra V-Tech

*
Οι παίκτες του Forza Horizon 4 θα πρέπει να ετοιμάζονται για ανακοινωσεις κατά τη διάρκεια των The Game Awards, που μάλιστα σχετίζονται με το Cyberpunk 2077. Το λανσάρισμα του παιχνιδού συμπίπτει με την ετήσια εκδήλωση και είναι σχεδόν βέβαιο πως πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί ενός είδους cross-over ανάμεσα στα δύο παιχνίδι.

Με βάση πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το αυτοκίνητο Quadra V-Tech του Cybrpunk 2077 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους του Forza Horizon 4, όχι μόνο στο Super7 stunt car racing mode που ανακοινωθηκε πρόσφατα, αλλά και στα υπόλοιπα κομμάτια του open world racer.


Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο του/ της V έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στον τίτλο της Playground Games. Λογικά σε λίγες ώρες θα μάθουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*