Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από €229 τα PS VR bundles στα ελληνικά καταστήματα για λίγες μέρες

*
Δύο νέες προσφορές «τρέχουν» αυτές τις μέρες στα ελληνικά καταστήματα για το PlayStation VR, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να το αποκτήσουν ακόμη περισσότεροι κάτοχοι κονσόλας PS4. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο πακέτα που πωλούνται €80 φθηνότερα από το επίσημο δίκτυο διανομής. Το πρώτο από τα δύο πακέτα είναι το PlayStation VR Mega Pack που περιλαμβάνει το PlayStation VR, το PlayStation VR Worlds και τα παιχνίδια The Elder Scrolls V: Skyrim, Astrobot Rescue Mission, Doom VFR και WipEout Omega Collection και πωλείται στην τιμή των €259 (από €339). Το δεύτερο πακέτο είναι αυτό που περιλαμβάνει την κάσκα εικονικής πραγματικότητας και το παιχνίδι VR Worlds και μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των €229 (από €309). Η προσφορά ισχύει για λίγες μέρες και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, οπότε -αν ενδιαφέρεστε- σπεύσατε!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*