Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απόβαση τίτλων Yakuza στο Xbox One

*
Άλλη μια τρύπα κλείνει για το Xbox αφού η Microsoft ανακοίνωσε στη XO19 ότι Yakuza 0, Yakuza Kiwami και Yakuza Kiwami 2 έρχονται πια και στο Xbox One. θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις αρχές του 2020 για να ολοκληρωθεί η «εισβολή» της SEGA, ωστόσο οι τίτλοι αυτοί όχι απλά θα διατεθούν προς πώληση αλλά θα μπουν με το καλημέρα στο Xbox Game Pass, τόσο για Xbox One όσο και για PC. Διότι το πολύ το ξύλο είναι οικουμενική γλώσσα.

Ούτε λόγος για την υπόλοιπη σειρά πάντως, πράγμα λογικό αφού οι τρεις αυτοί τίτλοι αναπτύχθηκαν σε hardware που κάνει εύκολο το άλμα από μια πλατφόρμα σε άλλη, ενώ οι υπόλοιποι χρειάζονται περισσότεροι δουλειά για να βγουν έξω από τα όρια του οικοσυστήματος του PlayStation. Ποτέ δεν ξέρετε όμως.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*