Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απόν από την E3 το Beyond Good & Evil 2

*
Η συνέχεια του αριστουργήματος του 2003 άργησε και μάλλον θα αργήσει αρκετά ακόμα μέχρι να έρθει. Μπορεί το Beyond Good & Evil 2 να ανακοινώθηκε το 2008, όμως ακόμα οι πληροφορίες που έχουμε για τον τίτλο είναι από ελάχιστες, έως μηδαμινές και όπως όλα δείχνουν -δυστυχώς- θα παραμείνουμε με αυτές. Ο game designer της Ubisoft και δημιουργός του Rayman, Michael Ancel, ρωτήθηκε πριν από λίγες ώρες από ένα φαν του τίτλου στο Instagram εάν θα υπάρξουν περαιτέρω πληροφορίες ή μια εμφάνιση του sequel στην E3, ωστόσο απάντησε πως δεν είναι σίγουρος εάν η συγκεκριμένη έκθεση είναι το κατάλληλο μέρος για να παρουσιασεί το Beyond Good & Evil 2. Παρόλα αυτά, η Ubisoft ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι γι’ αυτό αργότερα μέσα στο χρόνο.



Πιθανόν, να υπάρξει κάτι νεότερο στην Paris Games Week, στην PSX 2017, στην Gamescom ή μπορεί απλά μια άλλη στιγμή σε ένα ειδικό event. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Επειδή προσδοκίες για το Beyond Good & Evil 2, πιστεύω πως είναι πολύ μεγάλες, μακάρι ο τίτλος να είναι αντάξιος, και γιατί όχι, αν μπορεί να τις ξεπεράσει.

*