Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχικές δοκιμές δείχνουν ότι το Xbox Series X πιάνει χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με το Xbox One X

*
Σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές, το Xbox Series X φτάνει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, σε σχέση με το Xbox One X. Παρά τις αρχικές ανησυχίες της κοινότητας των gamers, ένας πειραματικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από το Venturebeat δείχνει ότι, η νέα κονσόλα της Microsoft πιάνει θερμοκρασίες πιο χαμηλές και από εκείνες του PS4 Pro.

Για τη δοκιμή χρησιμοποιήθηκαν ένα Xbox Series X, ένα Xbox One X, ένα PS4 Pro και ένα PC εφοδιασμένο με κάρτα γραφικών GTX 3080. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, κάθε σύστημα παρέμεινε σβηστό για 30 λεπτά. Στην πρώτη θέση της κατάταξης, με τη χαμηλότερη δηλαδή θερμοκρασία, βρέθηκε το PC, ακολούθησε το Xbox Series X και τελευταίο το PS4 Pro.


Μετά από δέκα λεπτά στην περιοχή Mumbai του Hitman 2, με θερμοκρασία δωματίου 23,6 βαθμούς Κελσίου, το Xbox Series X έτρεχε κατά μέσο όρο στους 47,7 με μέγιστο τους 50,4. Δηλαδή τέσσερεις βαθμούς κάτω από το Xbox One X και σχεδόν 15 βαθμούς κάτω από το PS4 Pro, που είχε μέσο όρο 62,5 με υψηλότερο σημείο τους 65 βαθμούς Κελσίου. Όσον αφορά το PC, έπιασε μόλις 35,5 βαθμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*