Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ατμοσφαιρικό το story trailer του Nioh 2

Ο publisher Koei Tecmo και η developer Team Ninja δημοσίευσαν το επίσημο story trailer του Nioh 2, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 13 Μαρτίου 2020. Επιπλέον ανακοίνωσαν τα πλάνα τους για το περιεχόμενο που θα προστεθεί στο παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του.

Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν σε ένα βίαιο περιβάλλον πλασμένο απο ιαπωνικούς μύθους, θρύλους και ιστορία. Όντας μισός άνθρωπος, μισός πολεμιστής Yokai, θα πρέπει να γίνεται master των θανατηφόρων πολεμικών τεχνών των Samurai. Η Ιαπωνία της εποχής Sengoku και το Dark Realm σας περιμένουν για εξερεύνηση και είναι γεμάτα δαίμονες που μοναδικό σκοπό έχουν να σας διαλύσουν στην κυριολεξία. Με σύμμαχους τα όπλα σας, ένα ανανεωμένο σύστημα μάχης και την ικανότητα να μεταμορφώνεστε πλήρως σε Yokai αποστολή σας είναι να καθαρίσετε το τοπίο από όλες τις δαιμονικές δυνάμεις.


Θα υπάρχουν τρία κύρια DLC, το καθένα με διαφορετικό storyline και γεγονότα που διαδραματίζονται πριν από αυτά του Nioh 2. Όπως ακριβώς και στο πρώτο παιχνίδι θα υπάρχουν νέα όπλα, νέα combat abilities και νέοι χαρακτήρες. Όλο το επιπλέον περιεχόμενο αποτελεί μέρος του Season Pass, που αποτελεί μέρος της Digital Deluxe Edition του Nioh 2. Σε αυτή περιλαμβάνονται και premium in-game items όπως το Demon Horde armor set και το Kodama Netsuke Charm.

Ακόμα όσοι αγοράσουν τη Special Edition, θα λάβουν επιπλέον ένα αποκλειστικό SteelBook case και το “The Art of Nioh 2” booklet.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Team Ninja

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*