Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των χρηστών του Steam

*
Η Valve έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά που αφορούν την κίνηση στο Steam μέσα στο 2020. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο μηνιαίος αριθμός των ενεργών χρηστών της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ήταν 120 εκ. και αυτός των ημερήσιων 62,6 εκ. Παράλληλα οι πωλήσεις παιχνιδιών αυξήθηκαν κατά 21,4% σε σχέση με το 2019 και ο αριθμός των ωρών που καταγράφτηκαν σε παιχνίδια ήταν επίσης αυξημένος σε ποσοστό 50,7%. Προφανώς ένας από τους λόγους ήταν το γεγονός ότι λόγω COVID-19 πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να περάσουν τον περισσότερο χρόνο κλεισμένοι στο σπίτι τους.

Οι πωλήσεις τίτλων VR αυξήθηκαν κατά 32% και αν στο σύνολο υπολογιστεί το Half-Life: Alyx της ίδιας της Valve, τότε θα πρέπει να προστεθεί ένα 39% στο προηγούμενο ποσοστό, οπότε ο σχετικός αριθμός φτάνει το 71%. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την κατά 30% αύξηση του χρόνου ενασχόλησης με VR games, από 1,7 εκ. χρήστες.


Ενδιαφέρον θα έχουν τα νούμερα σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, καθώς η Valve ετοιμάζεται να λανσάρει επίσης το Steam στην Κίνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*